Jumping-World in Beverwijk

Jumping-World in Beverwijk


Grotere kaart weergeven

Willem-Alexanderplantsoen

Let op aangepaste data: Za 6 t/m Za 21 Augustus 2022

Openingstijden

HITTEPLAN: Do 11 t/m Zo 14 aug. open van 10:00 tot 15:00 uur.
Dagelijks van 14:00 tot 19:00 uur
Maandags gesloten
LET OP: Bij regen en hitte gelden variabele openingstijden, houdt Facebook en Instagram in de gaten.
Stuur bij twijfel een berichtje naar T. 06 474 196 59

Bekijk een selectie van de springkussens hier

Freiwalds Jumping-World

Freiwalds Jumping-World is weer op reis en komt van zaterdag 6 tot en met zaterdag 21 augustus weer in Beverwijk. Dit reizende kinderspringparadijs met wel 10 springkussens strijkt neer in het Willem-Alexanderplantsoen. De reguliere openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 13  tot 18  uur en in het weekend van 12 tot 18 uur. Bij regen, storm of hitte gelden variabele openingstijden, houdt Facebook en Instagram dus in de gaten.

Freiwalds Jumping-World in Beverwijk is een productie van Freiwald Entertainment, een circusfamilie die nieuwe wegen is ingeslagen. Qua springkussens is er voor elk wat wils. De tien springkussens zijn namelijk stuk voor stuk verschillend. Een stormbaan van 21 meter, het klassieke springkussen en nog vele andere verrassende en te gekke springkussens.

Jumping-World is het enige reizende springkussenfestijn in Nederland. Jong en oud kan gezond genieten in de buitenlucht en in combinatie met de “circusbar” waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn is het een uniek dagje uit voor heel Veghel en omstreken.

Bij Freiwalds Jumping-World, hét kinderspringparadijs staan hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Wij nemen daarom de regels, maatregelen en adviezen van het RIVM erg serieus. Oppervlakten worden regelmatig gedesinfecteerd. Wij vragen ook onze bezoekers met klem de adviezen van het RIVM op te volgen, de handen alvorens het betreden van Jumping-World te desinfecteren en bij verkoudheidsklachten of andere symptomen thuis te blijven.

Meer informatie over Freiwalds Jumping-World, hét kinderspringparadijs is te vinden op deze website. Voor de laatste updates raden wij geïnteresseerden aan om onze social mediapagina’s (Facebook en Instagram) in de gaten te houden.

Freiwalds Jumping-World in Beverwijk is mede mogelijk dankzij de Gemeente Beverwijk

Comments are closed.