Jumping World in Veldhoven

Jumping World in Veldhoven

Goede Vrijdag 7 t/m zondag 23 april

Jumping World in Veldhoven is een springfestijn voor jong en oud! Hieronder meer informatie over openingstijden en locatie.


Grotere kaart weergeven

Terrein aan de Mira / Mullerlaan

Elke donderdag is KINDERDAG. Alle kids van 4 t/m 18 jaar voor slechts €5,-p.p.!

Openingstijden

Dagelijks van 14:00 tot 18:00 uur
Zo 13:00 tot 18:00 uur
LET OP: Bij regen en hitte gelden variabele openingstijden, houdt Facebook en Instagram in de gaten.
Stuur bij twijfel een berichtje naar:
T. 06 474 196 59

Jumping World in Veldhoven 2023

Bekijk een selectie van de springkussens hier

Jumping World in Veldhoven

Jumping World start haar seizoen van Goede Vrijdag 7 tot en met zondag 23 april in Veldhoven. Dit reizende kinderspringparadijs met wel 10 springkussens strijkt neer op het terrein aan de Mira / Mullerlaan. Bij regen, storm of hitte gelden variabele openingstijden, houdt Facebook en Instagram dus in de gaten.

Jumping World wordt gerund door Natascha Freiwald en haar gezin. Oorspronkelijk uit een kermis- en circusfamilie kroop ook bij haar het bloed waar het niet gaan kon. Het blij maken van mensen zit in haar bloed.

Qua springkussens is er voor elk wat wils. De tien springkussens zijn namelijk stuk voor stuk verschillend. Een stormbaan van 21 meter, het klassieke springkussen en nog vele andere verrassende en te gekke springkussens.

Jumping World in Veldhoven: buitenspelen was nog nooit zo leuk

Jumping World is het eerste reizende springkussenfestijn van Nederland. Jong en oud kan gezond en actief genieten in de buitenlucht. In combinatie met de “circusbar” waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn, is het een bijzonder dagje uit voor heel Veldhoven en omstreken.

Meer informatie over Jumping World, hét kinderspringparadijs is te vinden op deze website. Voor de laatste updates raden wij geïnteresseerden aan om onze social mediapagina’s (Facebook en Instagram) in de gaten te houden.

Jumping World in Veldhoven is mede mogelijk
dankzij de Gemeente Veldhoven.

Comments are closed.