Jumping World in Zaandam

Jumping World in Zaandam

26 mei t/m 18 juni

Jumping World in Zaandam is een springfestijn voor jong en oud! Hieronder meer informatie over openingstijden en locatie.


Grotere kaart weergeven

Burgemeester In ‘t Veldpark

Let op: Alleen contant betalen!

Openingstijden

Wo t/m Vr 13:00 tot 18:00 uur
Za & Zo 12:00 tot 18:00 uur
Pinkstermaandag: 13:00 tot 18:00 uur
LET OP: Bij regen en hitte gelden variabele openingstijden, houdt Facebook en Instagram in de gaten.
Stuur bij twijfel een berichtje naar:
T. 06 474 196 59

Jumping World in Zaandam 2023

Bekijk een selectie van de springkussens hier

Jumping World in Zaandam

Jumping World is terug in Zaandam van 26 mei t/m 18 juni. Dit reizende kinderspringparadijs met wel 10 springkussens strijkt neer in het Burgemeester in ‘t Veldpark. Bij regen, storm of hitte gelden variabele openingstijden, houdt Facebook en Instagram dus in de gaten.

Jumping World wordt gerund door Natascha Freiwald en haar gezin. Oorspronkelijk uit een kermis- en circusfamilie kroop ook bij haar het bloed waar het niet gaan kon. Het blij maken van mensen zit in haar bloed.

Qua springkussens is er voor elk wat wils. De elf springkussens zijn namelijk stuk voor stuk verschillend. Een stormbaan van 21 meter, het klassieke springkussen en nog vele andere verrassende en te gekke springkussens.

Jumping World in Zaandam: buitenspelen was nog nooit zo leuk

Jumping World is het eerste reizende springkussenfestijn van Nederland. Jong en oud kan gezond en actief genieten in de buitenlucht. In combinatie met de “circusbar” waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn, is het een bijzonder dagje uit voor heel Veldhoven en omstreken.

Meer informatie over Jumping World, hét kinderspringparadijs is te vinden op deze website. Voor de laatste updates raden wij geïnteresseerden aan om onze social mediapagina’s (Facebook en Instagram) in de gaten te houden.

Jumping World in Zaandam is mede mogelijk
dankzij de Gemeente Zaanstad.

Comments are closed.