Jumping-World

Jumping-World

In 2019 startte de Familie Freiwald een nieuw initiatief: Jumping-World. Een reizend kinderspringparadijs met maar liefst 14 verschillende springkussens. Combineer dat met een circusbar en voldoende gelegenheid voor de ouders om vanaf een centrale plaats hun kids in de gaten te houden en te chillen en je hebt een heerlijk dagje uit.

Het Jumping-World concept is tijdens de Corona-pauze verfijnt. Een aantal springkussens is vervangen. Zo is er nu de mogelijkheid om nog actiever bezig te zijn op nog grotere springkussen. Klimmen, hindernissen, glijbanen. Bijna ieder springkussen nodigt uit tot een ontdekkingsreis.

In augustus 2021 start het vernieuwde concept in Zaandam. Regelmatig komen bij volwassenen herinneringen aan de Mega Blubber Powerrace van Telekids met Carlo & Irene boven. Zij kunnen het dan niet laten om het op te nemen tegen hun kinderen in de hindernisbaan. Durf jij die uitdaging aan te met je kids?! Kijk snel waar Jumping-World nu te vinden is, klik hier.

Freiwalds Jumping-World impressie - Foto: Piet-Hein Out
De start van de hindernisbaan van Freiwalds Jumping-World.

Familie Freiwald

Diverse generaties van de familie Freiwald zijn hun hele leven op reis. Hetzij met circus, hetzij met kermis. Lutz en Monica Freiwald trainden dieren voor films en tv. Jumping-World toert onafhankelijk van het Circus Freiwald. Meer info over het circus vind je hier.

Comments are closed.